Thursday, February 18, 2010

Vintage Le Tigre Polo Shirt - SOLD




Vintage Le Tigre Polo T-Shirt

Jenama : LE TIGRE
Saiz : XL tapi elok L
Material: 50% cotton 50% poly

Warna : Biru Gelap (Rujuk pada gambar)
Kondisi Baju : Masih cantik dan warna tidak pudar tapi ada lubangs* kt belakang baju (sebelah kanan bawah - rujuk gambar terakhir)

RM15 including postage (ABX Express)

*warna putih kt lubang tu bukan warna baju tapi letak kertas putih kat bawah supaya nampak lubang, kalu tak letak kertas tak nampak and then ade dua lagi lubang kecil kat2 situ tapi kecil tak nampak.
*selain dari lubang tu, baju memang cantik lagi.

Thanks to Azrul from Bundle Heaven

Vintage COCA-COLA Polar Bears T-Shirt




Vintage COCA-COLA Polar Bear T-Shirt

Jenama : COCA-COLA
Saiz : L
Material: 100% cotton
Warna : Putih (Rujuk pada gambar)

Kondisi Baju : Masih cantik dan baik tiada masalah pada baju nie.

RM30 including postage (ABX Express) mahu nego vole tiada masalah..

*apa lagi pengumpul brngan Coca-Cola kasi tangkap la sama ini baju.

Vintage Crazy Shirts B.KLIBAN





Vintage B.KLIBAN Crazy Shirts

Jenama : CRAZY SHIRTS
Saiz : M
Material: 100% Combed Cotton
Warna : Biru (Rujuk pada gambar)

Kondisi Baju : Masih cantik dan baik cuma ade satu lubang kecil (sebenar mata pen) kat depan baju. (tak perasan pun)

RM40 including postage (ABX Express)

*kalu anda pengumpul baju Crazy Shirts kasi angkatla baju nie same baju BANK OF DAD dan aku charge 50 inggit je skali ngn pos untuk 2 helai baju, amacam ada brani??


*ini baju talak kuar dah, yng print baru pun ada J.Kliban ngan B.Kliban

Rujukan :

http://reviews.ebay.com/A-GUIDE-TO-COLLECTING-THE-ORIGINAL-KLIBAN-CAT_W0QQugidZ10000000004402299

http://the.honoluluadvertiser.com/article/2007/Nov/15/bz/hawaii711150333.html

Vintage Crazy Shirts BANK OF DAD




Vintage Crazy Shirts BANK OF DAD Shirt

Jenama : CRAZY SHIRTS
Saiz : M
Material: 100% Combed Cotton
Warna : Hijau salju (Rujuk pada gambar)

Kondisi Baju : Masih cantik dan molek

RM20 including postage (ABX Express)

Vintage JOE COOL - SNOOPY Shirt




Vintage JOE COOL SNOOPY Shirt

Jenama : PEANUTS
Saiz : M
Material: 100% Cotton
Warna : Putih kelabu (Rujuk pada gambar)

© 1958, 1971 United Feature Syndicate, Inc.


Kondisi Baju : Masih cantik dan baik cuma jahitan kat bwh tertanggal skit jer (single stitch)

HOLD HOLD

Wednesday, February 17, 2010

Vintage Munsingwear Grand Slam Polo Shirt


Vintage MUNSINGWEAR Grand Slam Polo Shirt

Jenama : MUNSINGWEAR
Saiz : L
Material: 66%? 34%? (Rujuk pada gambar)
Warna : Kuning Langsat(Rujuk pada gambar)

Kondisi Baju : Masih cantik / terbaik la. Ada wording MUNSINGWEAR bawah lipatan kolar.

RM25 including postage (ABX Express)

*oppsss lupe nak bagitau, kain baju nie nipis skit so kalu si pemakai nyer puting agak tebal atau besar (menyerlah) seeloknya kene pkai singlet. tq

*oppsss satu lagi - single stitch jahitannya.

X LARGE Shirt




Used X LARGE Shirt

Jenama : X LARGE
Saiz : L
Material: 100% Cotton
Warna : Hitam (Rujuk pada gambar)

Kondisi Baju : Masih cantik, warna still menyerlah tapi ade dua lubang* kecil kat baju (rujuk gambar no 3)

RM20 including postage (ABX Express) kalu minat sgt vole nego lagi, roger atau email aku (drpd penuhkan almari aku baik korang amik).

*kalu pakai singlet hitam ngn baju nie mmg tak nampak pun lubang tu even pakai baju tu je tak nampak sgt la lubang tu

MUNSINGWEAR 3/4 Shirt




Used MUNSINGWEAR 3/4 Shirt

Jenama : MUNSINGWEAR
Saiz : M
Material: 100% Cotton
Warna : Merah + Biru (Rujuk pada gambar)

Kondisi Baju : Masih cantik / baik / molek (tak de print / depan & blakang kocong)

RM35 including postage (ABX Express) kalu minat sgt vole nego lagi, roger atau email aku..

Thursday, February 11, 2010

Propagandhi - I'd Rather Be Flag Burning











Propagandhi
i'd rather be flag-burning

Tag : Fruit Of The Loom
Size : M
Material : 100% Cotton
Color : Black
Condition : Brand New/Unworn

RM 65 including postage (ABX Express)













The Beatles
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club

Tag :
Size : XL
Material : 100% Cotton
Color : White
Condition : Used / In Very Good Condition

© 1990 Apple Corps Limited

RM 85 including postage (ABX Express)







Led Zeppelin
United States of America 1977

Tag : Gildan
Size : M
Material : 100% Cotton
Color : Black
Condition : Brand New / Unworn

© 2000 Myth Gem LTD

RM 85 including postage (ABX Express)

Wednesday, February 10, 2010

Panic At The Disco







Panic At The Disco

Tag : Gildan
Size : L
Material : 100% Cotton
Color : Dark Blue
Condition : Brand New / Unworn

RM 65 including postage (ABX Express)

 

blogger templates | Make Money Online